Adres-Roof


Dorpsstraat 72     

3648 AJ WILNIS     

0297-288508     
info@brasseriedewaard.nl     

IETS TE VIEREN?

Vier het bij Brasserie de Waard!

Heeft u iets te vieren met vrienden, familie of collega‚Äôs dan is Brasserie De Waard een prachtige locatie in de oude dorpskern van Wilnis. Ook met een groter gezelschap bent u van harte welkom. Brasserie De Waard biedt u verschillende mogelijkheden voor een gezellige avond uit.

In de sfeervol ingerichte huiskamer van het voorste brasserie gedeelte in het monumentale dorpspand kunnen wij groepen ontvangen tot 50 personen.Daarnaast heeft onze gezellige tuinkamer aan de achterzijde 45 zitplaatsen, en in de zomer biedt het aangrenzende terras nog eens plaats aan 40 personen (zitplaatsen). De tuinkamer biedt de mogelijkheid om in een besloten gezelschap iets te vieren, waardoor de ruimte dus alleen voor u gereserveerd is. Daarnaast is het ook mogelijk om het brasserie gedeelte volledig te reserveren of indien u een groot gezelschap heeft het gehele restaurant.

                                                     

                                                IMG_2290.JPG

Een traditioneel diner met verschillende gangen is altijd een smakelijke optie. Wanneer u met een gezelschap komt groter dan 12 personen serveren wij een 3-, 4- of 5-gangen keuzemenu, welke wij in overleg met u samenstellen aan de hand van de a la carte menukaart. Hierdoor kunnen uw gasten op de dag zelf een keuze maken tussen de verschillende gerechten vanuit uw eigen samengestelde menu. Naast een traditioneel diner is een diner in buffet vorm ook een mogelijkheid. Wilt u eens iets anders dan met uw gezelschap aan tafel dineren dan verzorgen wij graag een Walking Dinner voor u. Hierbij genieten u en uw gasten op een informele manier (zittend of staand) van een aantal heerlijke gerechtjes welke wij samen naar uw wens samenstellen.

Ook voor een volledig verzorgde feestavond hebben wij verschillende mogelijkheden. Zoals een diner in het brasserie gedeelte met een groter gezelschap en aansluitend een feestavond in de tuinkamer waardoor het restaurant de gehele avond voor u alleen beschikbaar is.

Buiten bovengenoemde mogelijkheden is een receptie, borrel of een gezellige lunch, High Tea of Baby Shower overdag een optie. De samenstelling hiervan kunnen wij ook in overleg met u bepalen.

 Doordat het monumentale pand beschikt over verschillende ruimtes is er van alles mogelijk passend bij uw gezelschap. Een activiteit op locatie behoort eventueel ook tot de mogelijkheid. De bovenstaande mogelijkheden worden alleen ter suggestie aangegeven, wij nodigen u van harte uit om even langs te komen of ons op een andere manier te bereiken.

Brasserie De Waard 0297 288 508  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

-font-b-Champagne-b-font-Glasses-Foil-Wedding-font-b-Confetti-b-font-Table-Scatter.jpg