Adres-Roof


Dorpsstraat 72     

3648 AJ WILNIS     

0297-288508     
info@brasseriedewaard.nl     

Iets te vieren?

Vier het bij Brasserie de Waard!

Heeft u iets te vieren met familie, vrienden, of collega‚Äôs dan is Brasserie De Waard een prachtige locatie in de oude dorpskern van Wilnis. Ook met een groter gezelschap bent u van harte welkom. 

In de sfeervol ingerichte huiskamer van het brasserie gedeelte (aan de voorkant) kunnen wij groepen ontvangen tot 50 personen. Daarnaast heeft onze gezellige tuinkamer aan de achterzijde 45 zitplaatsen, en in de zomer biedt het aangrenzende terras nog eens plaats aan ongeveer 40 personen. De tuinkamer biedt de mogelijkheid om in een besloten gezelschap iets te vieren, waardoor de ruimte dus alleen voor u gereserveerd is. Daarnaast is het ook mogelijk om het brasserie gedeelte volledig te reserveren of indien u een groot gezelschap heeft het gehele restaurant (ongeveer 70 personen).

Doordat het monumentale pand beschikt over verschillende ruimtes is er van alles mogelijk passend bij uw gezelschap. Daarbij is een activiteit op locatie ook mogelijk. Zowel lunch als diner, maar bijvoorbeeld ook een borrel of high tea. De samenstelling bepalen wij graag in overleg met u. Voor groepen vanaf 20 personen zijn wij ook op maandag en dinsdag geopend. 

Wij nodigen u van harte uit om even langs te komen of ons op een andere manier te bereiken!

Vieren.jpg